Perhe Ainolanpuistossa

20.11. avataan Oulun alueen lapsiperheitä palveleva sivusto, jossa on koottuna lapsiperheiden arjen palveluja Oulun alueelta. Sivustolta perheet löytävät omaan tilanteeseensa liittyvää tietoa ja ohjausta sekä oman asuinalueensa palveluita ja harrastuksia.

https://lapsuus.ouka.fi/-sivuilla on Oulun kaupungin omien palvelujen lisäksi järjestöjen, seurakunnan ja yksityisten yritysten palveluita.  Sivuilla löytyy myös kerho- ja tapahtumakalenteri, jossa on kaupungin kuin muiden palvelutuottajien järjestämiä harrastuksia eri-ikäisille lapsille. Ryhmiä ja kerhoja voi hakea kalenterinäkymässä tai suoraan kartalta.

Sivustolle on lisäksi rakennettu infopankki, josta löytää helposti eri aihealueisiin liittyvää tietoa lapsiperheille. Aikajanalta 0–6-vuotiaiden vanhemmat voivat tarkistaa neuvolakäynnit, rokotukset tai vaikkapa päivähoitoon hakemisen ajankohdan. Tarjolla on myös chat-palvelu, jonka kautta tavoittaa esimerkiksi neuvolan terveydenhoitajan tai varhaiskasvatuksen palveluohjaajan.

Lapsuus.ouka.fi -palvelutarjotin on kehitetty Oulun kaupungissa osana 6Aika- sekä Avoin osallisuus ja asiakkuus -hanketta.

 Lisätietoja :
Projektikoordinaattori Johanna Timonen,
johanna.timonen(at)ouka.fi, p. 044 703 1643