Katulamppu Vantaalla

Vantaan 6Aika Avoin osallisuus ja asiakkuus -hankkeen osatoteutus järjestää loka-marraskuussa kolme yrityksille ja yhdistyksille suunnattua tilaisuutta, joissa asiantuntijapuheenvuorojen ja case-esimerkkien avulla perehdytään verkostotoimintaan tulevaisuuden kaupungissa. Tilaisuuksien tavoitteena on, että kaupunki ja alueen toimijat lisäävät yhdessä ymmärrystään ja kehittävät osaamistaan verkostotoimijoina.

Käsiteltäviä aiheita tulee olemaan mm. verkostosta arvoa asiakkaalle, erilaiset verkostot, niiden rakentaminen ja johtaminen sekä virtuaaliset verkostot ja sosiaalinen media verkostotoiminnan työkaluina. Sarja koostuu kolmesta itsenäisestä, mutta toisiaan täydentävästä tilaisuudesta. Voit siis osallistua kaikkiin kolmeen, tai vain osaan tilaisuuksista.

Yrityksille ja yhdistyksille avoimet ja maksuttomat tilaisuudet järjestetään aamupäivinä 13.10., 25.10. ja 13.11. klo. 8:30–11:30 Tiedekeskus Heurekassa Tikkurilassa. Tarkempi päiväkohtainen ohjelma ja ohjeet ilmoittautumiseen tästä. Tervetuloa!

Lisätietoja: marjo.nurminen (at) vantaa.fi